tisdag 2 augusti 2011

Ransäter 110731.

Jag, Ines och Sussi packade in oss i bilen på söndagsmorgonen och åkte mot Ransäter. Den här dagen skulle två av Ines kullsystrar ställas ut (vi hade inte träffat dem sedan de var 8 veckor). Berit skulle också dit och några Ines-släktingar från Norge, jag var ganska deppad efter fredagens kritik men tyckte att det skulle bli så kul att träffa alla.
Som alltid på Ransäterutställningen så gassade solen från en molnfri himmel. Hundarna hade det ganska jobbigt i solen den stunden de skulle vistas i ringen, Ines klarade inte av värmen så bra och var väldigt loj mot vad hon brukar vara, men hon fick iaf very good den här dagen. Både Gadi och Kira (systrarna) fick Excellent och CK. Det är så fina tjejer alla tre och de är väldigt lika, men Ines är mindre och behöver växa till sig lite. 
Vi hade en mysig dag i Ransäter och jag fick träffa Berit, Therese, Synnöve, Hege, Mette och alla andra trevliga RR-människor. Sussi fick se en hel hög dalmatinerhundar som var i ringen bredvid, de är väl också fina men lite för prickiga för min smak ;)


Gadi, Kira och Ines på rad.


Ines framför domaren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar